Ελληνικά English
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρία μας διαθέτει ελεγμένα γήπεδα για μικρές ανεμογεννήτριες στην Κρήτη (έως 50kW) ως προς το αιολικό δυναμικό το ιδιοκτησιακό και τις προυποθέσεις του ΥΠΕΚΑ, έχοντας παράλληλα λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες (Αρχαιολογία Προϊστορικών Αρχαιοτήτων, Αρχαιολογία Νεοτέρων Αρχειοτήτων, Αρχαιολογία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ΓΕΕΘΑ, ΕΟΤ, Δασαρχείο)

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

EnergyWorks, Μελέτες Ενεργειακών Συστημάτων, Περιβαλλοντικές, Ειδικές Χαρτογραφήσεις - Χανιά, Κρήτη

Ορατά είναι πλέον τα αποτελέσματα της αύξησης της θερμοκρασίας της γης η αύξηση αυτή προκαλείται από την αύξηση της απελευθέρωσης διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Έχει παρατηρηθεί και καταμετρηθεί ότι τα τελευταία τριάντα χρόνια υπάρχει μια σταθερή αύξηση της απελευθέρωσης του διοξειδίου του άνθρακα, το οποίο προέρχεται από τη χρήση διαφόρων μορφών καυσίμου και από άλλες βιομηχανικές δραστηριότητες. Η μοναδική λύση στο πρόβλημα φαίνεται να είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών εγκατάστασης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για την εξυπηρέτηση των ενεργειακών αναγκών σε όλο το κόσμο.

Η energy works ασχολείται με ειδικευμένα θέματα ενεργειακών μελετών με σύνθημα το τρίπτυχο "Περιβάλλον, Ενέργεια, Αειφόρος Ανάπτυξη". Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την αδειοδότηση παρακολούθηση και επίβλεψη Αιολικών Πάρκων, Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων, Φωτοβολταϊκών σταθμών, Υβριδικών Σταθμών, Μικρών Ανεμογεννητριών. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρίας μας είναι η ικανότητα επίσπευσης των χρόνων μελέτης και αδειοδότησης των παραπάνω έργων μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών που όλοι μαζί σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο μικρότερο χρονικό διάστημα.